Zpět k nabídce

Prodej bytu 1+1 s lodžií, 35 m2, os. vl., ul. Malý Koloredov, Frýdek-Místek

2 300 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte startovací bydlení, ať už pro sebe nebo pro následné pronajímání. Co byste řekli jednopokojovému bytu s lodžií? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto jedinečnou příležitost. Vítejte ve Frýdku-Místku, na ul. Malý Koloredov.

Jedná se o byt 1+1 v os. vl., o užitné ploše 35 m2 + lodžie a sklep, který se nachází ve 4. patře / 6 částečně revitalizovaného panelového domu.

V bytě byla nedávno dokončena částečná rekonstrukce zahrnující modernizaci koupelnového jádra se sprchovacím koutem, přípravu pro umístění nové kuchyňské linky, pokládku podlahové krytiny v kombinaci linolea (kuchyň a předsíň) a dlažby (koupelna), částečnou výměnu elektroinstalace a rozvody vody a odpadů v plastu. Zbylou rekonstrukci si můžete dokončit dle svých představ. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na západní stranu. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Byt celkově působí velmi prostorným dojmem. Součástí prodeje je i zděný sklep.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje, které jsou navíc neprůchozí.

Jako benefit můžeme označit lodžii, která u těchto bytů bývá spíše výjimkou. Navíc se jedná o bydlení s bezbariérovým přístupem.

Dům se nachází v žádané lokalitě, hned vedle centra města. V blízkém okolí najdeme MHD - zastávka Poliklinika, MŠ, ZŠ, obchod Inva, další obchody, polikliniku, poštu, nám. Svobody, park.... Jedná se o oblíbené místo díky pěkným procházkám a sportovnímu vyžití podél řeky Ostravice (cyklostezka).

Byt bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

Zarezervujte si svůj termín schůzky co nejdříve, ať vám tato příležitost neunikne.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tento byt, který hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Základní údaje

Evidenční číslo202413857
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostD - méně úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena2 300 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMalý Koloredov, Místek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Místek
GPS latitude49.678808
GPS longitude18.342727

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníBytové jádro zděné, Sklep, Výtah, Bezbariérový přístup, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná18 m2
Užitná35 m2
Podlahová35 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP7

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita