Zpět k nabídce

Prodej rekreační chaty, Frýdlant nad Ostravicí - Lubno

850 000Kč

Popis nemovitosti

V dnešní hektické době většina z nás hledá místo, kde by si alespoň o víkendu odpočinula. Mezi taková nejoblíbenější místa patří chatové osady. A pokud hledáte ke koupi malou chatu na velmi pěkném místě, která bude obklopena přírodou, rád bych Vám touto cestou představil malebnou chatu v oblasti Frýdlant nad Ostravicí - Lubno.

Jedná se o starší dřevěnou podsklepenou stavbu (bez č.p. / č.e.) s jedním pokojem s kuchyňským koutem, a verandou, o podlahové ploše cca 19 m2 / užitné ploše cca 36 m2. Zastavěná plocha činí 24 m2. Součástí zahrady o velikosti 443 m2 je malá dřevěná kůlna. Chata není vytápěná ani napojená na vodovod. Jako zdroj vody by mohl sloužit vrt umístěný na pozemku, ovšem nelze zaručit, že je stále funkční. Elektroinstalace je původní - v hliníku.

Chata i zahrada by potřebovala šikovné ruce zručného nového majitele, který by si vše potřebné opravil a zvelebil dle svých představ.

Chatová osada je dostupná autem. Chata není určena k zimnímu rekreování, ovšem po zbytek roku je to ideální místo pro odpočinek po chaotickém pracovním týdnu. Víkendy, dovolené, prázdniny, relax, krásná příroda i zahrada, koupání v nedaleké řece, procházky - to vše jsou příležitosti, které zde můžete ztrávit sami nebo spolu s rodinou a přáteli.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202312409
Typ nemovitostiRekreační objekty
UpřesněníChata
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena850 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLubenská, Frýdlant, Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek
AdresaFrýdlant nad Ostravicí, Frýdlant
GPS latitude49.597856
GPS longitude18.366348

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V
VybaveníSklep
VodaStudna
OkolíRekreační

Plochy

Obytná36 m2
Podlahová19 m2
Zahrada443 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1
Počet místností1