Zpět k nabídce

Prodej rekreační chaty, Strážnice - Svárové

1 900 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte místo, kde byste mohli trávit svůj volný čas? Líbila by se vám chata na velmi pěkném a slunném místě? Pokud ano, tak možná právě pro Vás mám tuto zajímavou nabídku. Vítejte ve Strážnici.

Konkrétně se jedná o oblast, která se nazývá Svárové. Nacházíme se jen malý kousek od slovenských hranic.

Chata nabízí dostatek místa pro víkendový odpočinek pro ty, kteří se chtějí na pár dní vytratit z města a užít si pohody a přírody. Když na místo přijedete, očaruje vás kouzlo jižní Moravy.

Chata (č. ev.) se nachází na pozemku o rozloze 997 m2 se zastavěnou plochou 40 m2. Podlahová plocha činí okolo 55 m2, užitná plocha spolu se sklepem je pak přibližně 80 m2 + terasa. Je již napojena na elektřinu (220 V / 380 V). Voda do chaty je přivedena z vlastního vrtu (užitková voda), navíc je na pozemku i studna (užitková voda). Vytápění je díky krbovým kamnům v pokoji, ohřev vody pak zajišťuje el. bojler. Odpad je vyřešen septikem a trativodem.

Jedná se o dřevěnou podsklepenou stavbu se třemi místnostmi v přízemí včetně kuchyňky, předsíně a koupelny s toaletou. V podkroví pak najdeme další dvě ložnice a balkón, ze kterého když se rozhlédnete, naskytne se vám nádherný pohled na československou krajinu.

Zaparkovat se dá jen malý kousek pod chatou. A díky svažitému terénu se nejenže budete pravidelně udržovat ve formě, ale zajistíte si i více vlastního soukromí. A pokud rádi pečete nebo zavařujete, tak ve spodní části zahrady se nachází menší ovocný sad.

Vzhledem k její výhodné poloze máte poblíž z jedné strany město (7,1 km) a ze strany druhé vodní nádrž Mlýnky (595 m), kde si můžete v létě užívat letních procházek, koupání, případně si můžete i zarybařit.

Jako benefit můžeme označit skutečnost, že jde o velmi klidnou a slunnou lokalitu. Jedná se o místo, kde budete na dosah přírodě a zároveň budete mít vše potřebné v dojezdové vzdálenosti.

Chata bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě toto místo, které hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Základní údaje

Evidenční číslo202413891
Typ nemovitostiRekreační objekty
UpřesněníChata
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuRezervováno, jen vlastní web

Cena a údaje k ceně

Cena1 900 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaStrážnice, Hodonín
AdresaStrážnice
GPS latitude48.847514
GPS longitude17.303439

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníBalkon, Terasa, Parkování, Sklep, Zahrada, Zařízeno nábytkem
Možnosti topeníLokální tuhá paliva
VodaStudna
OdpadTrativod
OkolíRekreační

Plochy

Obytná80 m2
Podlahová55 m2
Zahrada957 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita