Zpět k nabídce

Prodej rodinného domu 5+2 s hospodářskou budovou, Třanovice

5 100 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte místo pro svůj nový domov? Líbil by se vám větší rodinný dům s velkou zahradou? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto jedinečnou příležitost. Vítejte v Třanovicích.

Jedná se o zděný dům, který by mohl být i dvougenerační. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj, dvě ložnice, koupelna a toaleta. V částečně obydleném podkroví jsou již dva pokoje a kuchyň. Je zde však prostor pro další půdní vestavbu.

Jeho velikost nabídne dostatek místa nejen pro mladou rodinu s dětmi, ale spokojené bydlení by zde do budoucna mohla najít i početnější rodina, případně se z některých pokojů může vytvořit pracovna nebo pokoj pro hosty.

Dům je částečně podsklepený. Je již napojen na obecní vodovod i plynovod. Navíc se na pozemku nachází studna s užitkovou vodou. Odpad je pak vyřešen septikem a trativodem. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

Přiléhající hospodářská budova nabízí garážové stání, zastřešené posezení, dvě místnosti a úložný prostor v podkroví.

Pozemek má celkovou rozlohu 3.964 m2. Nabízí tedy dostatek místa pro všechny, kteří jsou náročnější na prostor a nespokojí se s malou zahradou.

Jako značný benefit můžu označit zadní část pozemku (1.518 m2), který je dle dle územního plánu určen k výstavbě dalšího rodinného domu. Může jít tedy o investiční příležitost, ať už v rámci rodiny anebo následného prodeje, případně si můžete zvětšit zahradu.

Zastavěná plocha činí 251 m2, podlahová plocha domu je cca 175 m2, užitná plocha domu spolu se sklepem a půdou je pak přibližně 261 m2 + hospodářská budova cca 70 m2.

Dům má již plastová okna, nový plynový kotel (r. 2021), nové radiátory v přízemí, rozvody elektřiny v mědi a rozvody vody včetně odpadů v plastu. Protože je však i tak určen k celkové rekonstrukci, majitelé si již nechali vyhotovit projektovou dokumentaci pro dvougenerační bydlení, kterou mohou předat novému majiteli.

Dům se nachází v obci s dostatečnou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, pošta, obchod Hruška...) včetně autobusového spojení (zastávka je totiž přímo u domu) a dobrou dopravní dostupností směrem do Havířova (10 km), Frýdku-Místku (19 km), Třince (17 km) anebo Českého Těšína (10 km).

Vzhledem k výhodné poloze se z tohoto místa stalo jedno z vyhledávaných míst v okolí.

Zarezervujte si svůj termín schůzky co nejdříve. Můžete si tím splnit svůj sen o novém bydlení.

Dům bude k dispozici dle domluvy.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním koupě hypotékou, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty. Je zde i možnost převzetí současné hypotéky (úrok 2,09 %, fixace 10/2026, zůstatek cca 2,9 mil.).

Tak co říkáte, je to právě toto místo, které hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Základní údaje

Evidenční číslo202413871
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena5 100 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaTřanovice, Frýdek-Místek
AdresaTřanovice
GPS latitude49.719008
GPS longitude18.51972

Vlastnosti, volby

Umístění v obciRušná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyDvougenerační
VybaveníTerasa, Garáž, Parkování, Sklep, Zahrada
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadTrativod, Septik
OkolíVenkovská
Elektro230V, 400V

Plochy

Obytná331 m2
Podlahová175 m2
Zahrada3 713 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2
Počet místností7
Počet pokojů5
Počet koupelen1
Počet garáží1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita