Zpět k nabídce

Prodej rodinného domu 5+kk s garáží, obec Lichnov u Frenštátu pod Radhoštěm

7 400 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov pro svou rodinu? Líbila by se Vám novostavba s dispozicí 5+kk s garáží v klidné lokalitě?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil velmi pěkný rodinný dům, který se nachází ve slepé ulici malebné obce s názvem Lichnov u Frenštátu pod Radhoštěm.

Jedná se o zděnou stavbu napojenou na obecní vodovod i kanalizaci, o podlahové ploše 149 m2 / užitné ploše 183 m2. Zastavěná plocha domu činí 128 m2.

Jeho dispozice nabízí pohodlné bydlení nejen díky samostatným pokojům, dvěma koupelnám a toaletám, vstupem z obývacího pokoje na zahradu, ale značným bonusem je i propojení garáže se zádveřím domu.

V přízemi se postupně nachází zádveří, chodba, obývací pokoj s velkými terasovými dveřmi, kuchyňským koutem a spíží. Dále zde najdeme ložnici (pracovnu) a koupelnu s toaletou. Krásným dřevěným podsvíceným schodištěm, pod kterým je úložný prostor, se vchází do obytného podkroví s chodbou, dvěma dětskými pokoji, ložnicí a místnostmi pro budoucí koupelnu, toaletu a komoru. Ve zbylém prostoru je dostatečně velká půda. V zadní části prostorné garáže (6m x 4m), která se otevírá elektrickými vraty, je umístěna technická místnost.

Dům je primárně vytápěn elektrokotlem, případně také kotlem na tuhá paliva značky Atmos. Podlahové teplovodní rozvody prochází celým přízemím, a dále pokračují do podkrovní koupelny a toalety. Na tento okruh jsou napojeny nejen oba dětské pokoje a ložnice, a to díky pěti radiátorům, ale radiátorem je vytápěna i garáž.

Ze stavební stránky bych doplnil, že podlahová krytina byla položena v kombinaci vinylu a dlažby. V celém domě najdeme dřevěná eurookna. Jako střešní krytinu si majitel zvolil kvalitní pálenou tašku od firmy Tondach. Šikminy i půdní dno v podkroví je vyplněno minerální skelnou vatou. Součástí kupní ceny je i zbylý stavební materiál (polystyren, lepidlo s perlinkou, vinyl, vana...). Možnost připojení k 380 V je celkem na třech místech.

Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči značky Electrolux (myčka, trouba, mikrovlnka, indukční varná deska a digestoř) byla vyrobena stolařem na zakázku. Nabízí dostatek úložného prostoru. Součástí kuchyně je navíc i prostorná spíž.

Dominantou domu jsou bezesporu dřevěné stropní trámy, a dále již zmíněná krásná kuchyňská linka.

Zahrada o velikosti 1.806 m2 nabízí dostatek místa pro odpočinek a venkovní radovánky. Pro domácí kutily je zde i menší dřevěný domek s dílnou. Jeho součástí je zastřešené posezení.

V případě většího vozového parku nebo častějších návštěv nový majitel jistě ocení i dostatek místa pro parkování.

Dům je už jen pár kroků před jeho dokončením, je však ihned obyvatelný. Z těch podstatných věcí chybí už jen dozateplení, fasáda, oba dětské pokoje, druhá koupelna s toaletou, interiérové dveře včetně zárubní a úprava terénu okolo domu.

V obci najdeme např. MŠ, ZŠ, obchod i poštu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202312460
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostA - mimořádně úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 400 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLichnov, Nový Jičín
AdresaLichnov
GPS latitude49.565802
GPS longitude18.175051

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyNízkoenergetický
VybaveníGaráž, Parkování, Zahrada
Možnosti topeníÚstrední tuhá paliva, Podlahové, Ústrední elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
OkolíVenkovská
Elektro400V, 230V

Plochy

Obytná183 m2
Podlahová149 m2
Zahrada1 806 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2
Počet pokojů5
Počet koupelen2
Počet garáží1