Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem bytu 1+1 se zahradou a parkováním, 43 m2, ul. Jaroslava Haška, Frýdek-Místek

8 500Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte levnější bydlení na okraji města? Líbil by se vám byt se zahradou? Preferujete lokalitu na dosah přírody (louky, lesy), ideální pro nedaleké procházky?

Pokud ano, mám pro vás nabídku pronájmu bytu 1+1 s vlastním parkovacím stáním, o podlahové ploše cca 43 m2, na ul. Jaroslava Haška ve Frýdku-Místku, který se nachází ve zvýšeném přízemí menšího domu s pouhými čtyřmi bytovými jednotkami.

Byt je spíše v původním, ale udržovaném stavu, po určitých úpravách. Samozřejmostí jsou už nová eurookna, která jsou orientována na jihovýchodní a severozápadní stranu. Vytápění je zajištěno krbovými kamny, ohřev vody je pak díky el. bojleru.

K vybavení patří kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a společná pračka ve sklepě. Součástí pronájmu je také jedno parkovací místo před domem, společná zahrada za domem a společný sklep.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu prostorné kuchyně i samotného pokoje. Při vstupu do bytu se postupně nachází koupelna s toaletou, z předsíně se pak vchází do kuchyně, a dále do pokoje. Jako benefit můžeme označit možnost bezproblémového parkování, využití společné zahrady a skutečnost, že se jedná o malý bytový dům.

Dům se nachází v lokalitě zvaná Nová Osada, na okraji města s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD - zastávka Nová Osada, MŠ, ZŠ, pekárna...). Jedná se o oblíbené místo díky krásným procházkách směrem k frýdeckému lesu.

Možnost nastěhování bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh za služby a energie, ovšem bez nákladů na vytápění.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

pozn.: Protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202413927
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena8 500
MěnaKč/měs
Poznámka k ceněvčetně záloh za služby a energie, bez nákladů na vytápění, + vratná kauce (10.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaJaroslava Haška, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.699844
GPS longitude18.346067

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovyŘadový
VybaveníBytové jádro zděné, Nezařízeno nábytkem, Zahrada, Sklep, Parkování
Možnosti topeníLokální tuhá paliva
OkolíObytná

Plochy

Obytná43 m2
Podlahová43 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP2