Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem nezařízeného bytu 2+1 s komorou a se dvěma balkóny, 58 m2, ul. Francouzská, Ostrava-Poruba

13 500Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení v lokalitě, kde budete mít vše potřebné na dosah?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu nezařízeného bytu 2+1 s komorou a se dvěma balkóny, o podlahové ploše cca 52 m2 / o užitné ploše cca 58 m2, na ul. Francouzská v Ostravě-Poruba, který se nachází v 1. patře / 16 (tzn. ve 2. podlaží) zatepleného panelového domu.

V bytové jednotce již proběhla částečná rekonstrukce, při které byla dodána kuchyňská linka, položena podlahová krytina v kombinaci linolea a dlažby, došlo k vyzdění koupelnového jádra, montáži vestavěné skříně a byly pořízeny interiérové dveře . Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K dispozici nájemníkovi zůstává myčka.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů. Nájemník určitě ocení, že pokoje jsou umístěny po obou stranách bytu, oddělené kuchyní, koupelnou a předsíní. Nejde tedy slyšet z jednoho pokoje do druhého (výhoda zejména pro rodinu s malým dítětem). Okna jsou orientována na severozápadní stranu.

Jako benefit můžeme označit dva balkóny, komoru umístěnou přímo v bytě, zadní prostor předsíně, který může sloužit jako další komora nebo šatna, a skutečnost, že se jedná o bydlení s bezbariérovým přístupem.

Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Součástí pronájmu není sklep.

Dům se nachází v žádané lokalitě s velmi dobrou občanskou vybaveností v okolí (MHD, MŠ, ZŠ, Albert, Hruška, lékárna...).

Možnost nastěhování bude od 3. ledna, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

pozn.: Dům je zateplen, ale protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202312660
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena13 500
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaFrancouzská, Poruba, Ostrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Poruba
GPS latitude49.828534
GPS longitude18.18911

Vlastnosti, volby

Umístění v obciRušná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyDvojdům
VybaveníBytové jádro zděné, Nezařízeno nábytkem, Výtah, Bezbariérový přístup, Balkon
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná58 m2
Podlahová52 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP17