Zpět k nabídce

Pronájem nezařízeného bytu 2+1 s lodžií, 78 m2, ul. Kollárova, Frýdek-Místek

13 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte pěkné bydlení a preferujete menší bytový dům v klidné lokalitě?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu nezařízeného bytu 2+1 s lodžií, o podlahové ploše 63 m2 / o užitné ploše 78 m2, na ul. Kollárova ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 3. patře / 3 zatepleného panelového domu bez výtahu.

V bytové jednotce již dříve proběhla částečná rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku, montáž vestavěné skříně v ložnici, a dále interiérových dveří, pokládku podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby (dřevěné parkety byly renovovány), vyzdění koupelnového jádra a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na jihovýchodní, jihozápadní a severozápadní stranu. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, pračka a dvě vestavěné šatní skříně, které nabízí dostatek úložného prostoru. Součástí pronájmu je také větší zděný sklep.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů, které jsou navíc neprůchozí. Po levé straně při vstupu do bytu se v předsíni nachází obývací pokoj s velkou lodžií, naproti je umístěna ložnice a po pravé straně najdeme koupelnu, toaletu a kuchyň. Jako benefit můžeme označit výklenek v obývacím pokoji, který může sloužit jako ložnice, jídelna, pracovna nebo komora, a skutečnost, že se jedná o nízkopodlažní bytový dům.

Dům se nachází ve velmi pěkné lokalitě, vedle zástavby rodinných domů, poblíž centra města s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD - zastávka 17. listopadu a Anenská, MŠ, ZŠ, obchod, poliklinika, pošta, nám. Svobody...). Jedná se o oblíbené místo díky výborné dopravní dostupnosti (směr Ostrava, Frýdlant n. O., Český Těšín, Nový Jičín).

Možnost nastěhování bude od měsíce července, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202413856
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena13 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (17.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKollárova, Místek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Místek
GPS latitude49.679867
GPS longitude18.33261

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníBytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObytná

Plochy

Užitná78 m2
Podlahová63 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4