Zpět k nabídce

Pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1, 60 m2, ul. Čs. červeného kříže, Frýdek-Místek

18 300Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte nadstandardně zrekonstruované bydlení v nízkopodlažním domě?

Pokud ano, mám pro vás nabídku pronájmu bytu 2+1, o podlahové ploše 53 m2 / o užitné ploše 60 m2, na ul. Čs. červeného kříže ve Frýdku-Místku, který se nachází ve zvýšeném přízemí dvoupatrového částečně zatepleného cihlového domu bez výtahu.

V bytě byla právě dokončena celková rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku vyrobenou na zakázku s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnka, indukční varná deska a digestoř), montáž interiérových a vstupních dveří včetně zárubní, pokládku podlahové krytiny v kombinaci vinylu a dlažby, modernizaci koupelny, rozvody teplovodního podlahového vytápění, výměnu elektroinstalace, natažení omítek, snížení stropů sádrokartonovými podhledy a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na jihozápadní a severovýchodní stranu. Vytápění je v celém bytě teplovodní podlahové, ohřev vody je pak díky el. bojleru. Byt celkově působí velmi moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s uvedenými spotřebiči a věšáková sestava s botníkem v předsíni. Dále zde může zůstat pračka, sedací souprava s konferenčním stolem a šatní skříně v ložnici, případně se byt může pronajmout i nezařízený. Součástí pronájmu je také velký laťkový sklep (7 m2).

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů i prostorné kuchyně. Jako benefit můžeme označit zařízení bytu, které je vhodné pro ty nájemníky, kteří si nechtějí pořizovat vše nové, a skutečnost, že se jedná o nízkopodlažní bytový dům v klidné lokalitě cihlové zástavby.

Dům se nachází v žádané lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD - zastávka Sídliště, MŠ, ZŠ, Potraviny Novák, Kaufland...). Jedná se o oblíbené místo díky pěkným procházkám směrem k frýdeckému lesu.

Možnost nastěhování bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

pozn.: Dům je částečně zateplen, ale protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202413943
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena18 300
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaČs. červeného kříže, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.69191425
GPS longitude18.3398831

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyV bloku
VybaveníBytové jádro zděné, Nezařízeno nábytkem, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep
Možnosti topeníPodlahové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná53 m2
Užitná60 m2
Podlahová53 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita