Zpět k nabídce

Pronájem zařízeného a zrekonstruovaného bytu 1+1, 32 m2, ul. Lískovecká, Frýdek-Místek

12 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruované bydlení, které již bude z velké části zařízené?

Pokud ano, mám pro vás nabídku pronájmu bytu 1+1, o užitné ploše cca 32 m2 + sklep, na ul. Lískovecká ve Frýdku-Místku, který se nachází ve 2. patře / 6 zatepleného panelového domu.

V bytě byla právě dokončena celková rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku vyrobenou na zakázku s vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, varná deska a digestoř), montáž vestavěné skříně v předsíni, a dále interiérových a vstupních dveří, pokládku podlahové krytiny v kombinaci vinylu a dlažby, vyzdění koupelnového jádra, výměnu elektroinstalace, natažení omítek, snížení některých stropů sádrokartonovými podhledy a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na severovýchodní stranu. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Byt celkově působí velmi moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s uvedenými spotřebiči včetně lednice, mikrovlnky, kávovaru, rychlovarné konvice, dále pračka, televize, rozkládací sedačka, konferenční stůl, odkládací stoleček, dvě komody, televizní skříňka, věšáková sestava s botníkem a vestavěná šatní skříň, která nabízí dostatek úložného prostoru. Součástí pronájmu je také sklep a uzamykatelná lodžie v mezipatře.

Jeho dispozice se sice řadí mezi ty menší, ale dobře řešené z důvodu uspořádání místností. Jako benefit můžeme označit zařízení bytu, které je vhodné pro ty nájemníky, kteří si nechtějí pořizovat nové vybavení. Navíc se jedná o bydlení s bezbariérovým přístupem.

Dům se nachází v žádané lokalitě na okraji města. V blízkém okolí najdeme MHD - zastávka Sídliště, MŠ, ZŠ, Potraviny Novák, obchody.... Jedná se o oblíbené místo díky pěkným procházkám směrem k frýdeckému lesu.

Možnost nastěhování bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202413968
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena12 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaLískovecká, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.69567536
GPS longitude18.33976312

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyDvojdům
VybaveníBytové jádro zděné, Zařízeno nábytkem, Sklep, Výtah, Bezbariérový přístup, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná16 m2
Užitná32 m2
Podlahová32 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP7

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita