Zpět k nabídce

Pronájem zrekonstruovaného bytu 2+1, 57 m2, ul. Frýdlantská, Frýdek-Místek

13 500Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruované bydlení poblíž centra města, tedy v lokalitě, kde budete mít vše potřebné na dosah?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 2+1, o podlahové ploše 55 m2 / o užitné ploše 57 m2, na ul. Frýdlantská ve Frýdku-Místku, který se nachází v 5. patře / 7 zatepleného panelového domu.

V bytové jednotce již dříve proběhla celková rekonstrukce zahrnující kuchyňskou linku, montáž interiérových a vstupních bezpečnostních dveří včetně zárubní, pokládku podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, vyzdění koupelnového jádra, výměnu elektroinstalace, ponížení stropů sádrokartonovými podhledy, a proběhla celková výmalba. Samozřejmostí jsou už plastová okna, která jsou orientována na jihozápadní a severovýchodní stranu. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení patří kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a lednička. Součástí pronájmu je také zděný sklep.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů, které jsou navíc neprůchozí. Jako benefit můžeme označit výklenek v obývacím pokoji, který může sloužit jako jídelna, pracovna nebo komora.

Dům se nachází poblíž centra města s velmi dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD - zastávka Frýdlantská, MŠ, ZŠ, obchodní centrum Ještěr, poliklinika, pošta, nám. Svobody, park...). Jedná se o oblíbené místo nejen díky pěkným procházkám v nedalekém parku nebo podél řeky Ostravice a sportovnímu vyžití (cyklostezka...), ale také díky výborné dopravní dostupnosti (směr Ostrava, Frýdlant n. O., Český Těšín, Nový Jičín).

Možnost nastěhování bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202413832
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena13 500
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaFrýdlantská, Místek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Místek
GPS latitude49.673675
GPS longitude18.342644

Vlastnosti, volby

Umístění v obciRušná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníBytové jádro zděné, Nezařízeno nábytkem, Sklep, Výtah
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Obytná57 m2
Podlahová55 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu6. podlaží
Počet NP8